Hyundai waterpas 60cm

Article number : 59312

Key specifications

EAN code 8718502593129
Weight 0.6kg
Licentiemodel Handtools

€29.95

Content: 1

detail.anchors.description

Ontdek de Hyundai Waterpas - De Ultieme Precisie voor al jouw Klussen!

Ben je op zoek naar de perfecte metgezel voor al je bouw- en doe-het-zelf projecten? Zoek niet verder! De Hyundai Waterpas met een lengte van 60 cm is de ultieme tool die je nodig hebt voor nauwkeurige metingen en perfecte resultaten. Of je nu een professional bent of gewoon een fanatieke klusser, deze waterpas is jouw geheime wapen om elk project tot een succes te maken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

60 CM LENGTE: Onze Hyundai waterpas is 60 cm lang, wat ervoor zorgt dat je moeiteloos grotere oppervlakken kunt meten en nivelleren. Dit betekent minder giswerk en meer precisie in al je projecten.

3 LIBELLEN: Dankzij de 3 geïntegreerde libellen (horizontaal, verticaal en 45 graden) kun je met vertrouwen meten en nivelleren. Je kunt erop rekenen dat je werk altijd op het juiste niveau is.

MAGNETISCHE ONDERZIJDE: De magnetische onderzijde van de Hyundai Waterpas zorgt ervoor dat hij stevig op metalen oppervlakken blijft zitten, waardoor je nog meer precisie en stabiliteit krijgt.

2 HANDGREPEN: Met 2 handgrepen aan de zijkanten van de waterpas, heb je maximale grip en controle. Dit maakt het hanteren en verplaatsen van de waterpas moeiteloos.

MULTIFUNCTIONEEL GEBRUIK: Of je nu een kamer aan het inrichten bent, een muur schildert, tegels legt of een meubelstuk aan het bouwen bent, de Hyundai Waterpas is jouw veelzijdige metgezel voor elk project.

DUURZAAMHEID EN KWALITEIT: Hyundai staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en deze waterpas is geen uitzondering. Gemaakt van stevig materiaal, ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

detail.anchors.specifications

Licentiemodel: Handtools