Hyundai universeel mes 18mm SK5

Article number : 59711

Key specifications

EAN code 8718502597110
Licentiemodel Handtools

€9.95

Content: 1

detail.anchors.description

Ben je het zat om te worstelen met zwakke en botte messen die niet kunnen voldoen aan je dagelijkse snijbehoeften? Zeg gedag tegen die frustraties en hallo tegen precisie en gemak met het Hyundai Universele Mes! Met uitmuntendheid in gedachten ontworpen, is dit veelzijdige gereedschap bedoeld om je snijervaring te transformeren.

Belangrijkste Kenmerken:

18mm Brede SK5 Lemmetten: Ons Hyundai Universele Mes pronkt met een genereuze lemmetbreedte van 18mm, waardoor je moeiteloos een breed scala aan snijtaken kunt uitvoeren. De SK5 lemmetten staan bekend om hun scherpte en duurzaamheid, waardoor dit mes een ideale keuze is voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

2 Reserve Lemmetten Inbegrepen: We begrijpen het belang van ononderbroken snijden, daarom hebben we twee reserve lemmetten in elke verpakking opgenomen. Je hebt altijd een vers lemmet bij de hand, zodat je nooit meer genoegen hoeft te nemen met een botte snede.

Duurzame Aluminium Behuizing: Het mes is vakkundig vervaardigd uit lichtgewicht en robuust aluminium, wat ervoor zorgt dat het niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel in gebruik. De aluminium constructie garandeert dat het bestand is tegen dagelijkse slijtage, terwijl de lichtheid ervoor zorgt dat je het langdurig kunt gebruiken zonder handvermoeidheid.

Handvat met ABS Grip: Het Hyundai Universele Mes heeft een ergonomisch handvat gemaakt van ABS-materiaal. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele grip, waardoor het risico op ongelukken tijdens gebruik wordt verminderd. Je hebt volledige controle en vertrouwen bij elke snede die je maakt.

Waarom Kiezen voor het Hyundai Universele Mes?

Veelzijdigheid: Of je nu karton snijdt, pakketten opent of DIY-projecten aanpakt, dit mes is de ultieme alleskunner.

Veiligheid Voorop: Het veiligheidsslotmechanisme houdt het lemmet stevig op zijn plaats wanneer het niet in gebruik is, wat gemoedsrust biedt voor jou en je familie.

Eenvoudige Vervanging van Lemmetten: Het vervangen van lemmetten is een fluitje van een cent dankzij het snelle en veilige lemmetvervangingssysteem. Besteed meer tijd aan snijden en minder tijd aan knoeien met gereedschappen.

detail.anchors.specifications

Licentiemodel: Handtools