Hyundai liniaalset 3 delig

Article number : 59300

Key specifications

EAN code 8718502593006
Weight 0.6kg
Licentiemodel Handtools

€29.95

Content: 1

detail.anchors.description

Ontdek de ultieme precisie en duurzaamheid met de Hyundai Linialen Set - een onmisbare tool voor elke professional, student of hobbyist. Deze set van 3 hoogwaardige linialen van Hyundai is vervaardigd uit robuust aluminium en biedt ongeëvenaarde nauwkeurigheid bij al je meet- en tekenwerk. Met afmetingen van 200mm, 350mm en 600mm, ben je altijd voorbereid op elke taak, of het nu gaat om het ontwerpen van blauwdrukken, technische tekeningen of kunstprojecten.

Wat maakt de Hyundai Linialen Set zo speciaal?

Aluminium Materiaal: Elke liniaal is gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Deze linialen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en om lang mee te gaan.

Nauwkeurigheid: Elke liniaal is uitgerust met een libelle, wat zorgt voor een perfecte horizontale en verticale uitlijning. Dit betekent dat je lijnen altijd recht en precies zullen zijn, zonder enige giswerk.

Verschillende Lengtes: Met drie verschillende lengtes om uit te kiezen (200mm, 350mm en 600mm), kun je gemakkelijk schakelen tussen projecten en voldoen aan al je meetbehoeften. Of je nu werkt aan gedetailleerde tekeningen of grotere schaalprojecten, deze set heeft het allemaal.

Veelzijdigheid: Deze linialen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van architectuur tot engineering, grafisch ontwerp en meer. Je kunt ze gebruiken met potloden, pennen, markers en andere tekenmaterialen.

Stijlvol en Handig: De linialen hebben een gestroomlijnd en eigentijds ontwerp, en zijn voorzien van duidelijke metingen in zowel millimeters als centimeters. Ze passen gemakkelijk in je bureaulade of tekentas, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn.

Of je nu een professional bent die nauwkeurigheid eist, een student die streeft naar perfectie in projecten, of gewoon een liefhebber van creativiteit, de Hyundai Linialen Set is de ideale metgezel voor al je meet- en tekenbehoeften. Investeer in precisie en kwaliteit met deze set van 3 hoogwaardige linialen van Hyundai en zie hoe ze je werk naar een hoger niveau tillen.

Bestel vandaag nog je Hyundai Linialen Set en ervaar het verschil in precisie en gemak! Je zult versteld staan van de resultaten.

detail.anchors.specifications

Licentiemodel: Handtools