Hyundai afbreekmes 18mm SK5

Article number : 59709

Key specifications

EAN code 8718502597097
Licentiemodel Handtools

€11.95

Content: 1

detail.anchors.description

Op zoek naar een betrouwbaar en veelzijdig afbreekmes dat al uw snijbehoeften aankan? Ontmoet het Hyundai 18mm Afbreekmes met 3 SK5 bladen, de ultieme metgezel voor al uw snijklussen! Of u nu een professional bent die dagelijks met precisie werkt of gewoon een handig hulpmiddel nodig heeft voor huishoudelijke taken, dit afbreekmes levert altijd topprestaties.

Waarom kiezen voor het Hyundai 18mm Afbreekmes?

Hoogwaardige kwaliteit: Dit afbreekmes is vervaardigd door Hyundai, een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. U kunt erop vertrouwen dat dit mes de tand des tijds zal doorstaan.

Drievoudig SK5 snijbladen: Met drie inbegrepen SK5 snijbladen, bent u altijd klaar voor de volgende snijtaak. Deze bladen zijn extreem scherp en behouden hun snijrand, zelfs bij intensief gebruik.

Veilig en handig: Het mes is uitgerust met een vergrendelingsmechanisme dat onbedoelde verwondingen voorkomt wanneer het niet in gebruik is. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, waardoor langdurig gebruik geen probleem is.

Multifunctioneel: Dit mes is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, zoals het snijden van karton, tapijt, vinyl, leer, papier, plastic en nog veel meer. Het is ideaal voor professionals, kunstenaars, hobbyisten en doe-het-zelvers.

Handige geïntegreerde houder: Het mes wordt geleverd met een geïntegreerde houder voor reservebladen, zodat u altijd snel een nieuw blad bij de hand hebt.

Betaalbaar: Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Het Hyundai 18mm Afbreekmes biedt uitstekende prestaties tegen een zeer betaalbare prijs.

Of u nu aan het werk bent op een bouwplaats, in een kantoor of gewoon thuis, het Hyundai 18mm Afbreekmes met 3 SK5 bladen maakt al uw snijtaken snel en gemakkelijk. Vertrouw op Hyundai voor kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke snede. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil dat dit hoogwaardige afbreekmes in uw projecten kan maken!

detail.anchors.specifications

Licentiemodel: Handtools