F-clamp 80x300

Article number : 59823

Key specifications

EAN code 8718502598230
Licentiemodel Handtools

€11.99

Content: 1

detail.anchors.description

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige lijmtang voor al je klembehoeften? Zoek niet verder! De Hyundai lijmtang 80x300 mm is de perfecte keuze voor professionele vakmensen en enthousiaste doe-het-zelvers. Vervaardigd volgens de strenge DIN5117 normen, is deze lijmtang gebouwd om lang mee te gaan en te presteren onder de zwaarste omstandigheden.

Met een indrukwekkende klemkracht van maar liefst 270 kg, biedt de Hyundai lijmtang de ultieme grip en houdt hij materialen stevig op hun plaats. Of je nu bezig bent met houtbewerking, metaalbewerking, lassen, of elk ander project dat klemmen vereist, deze lijmtang staat altijd voor je klaar om de klus te klaren.

Wat maakt de Hyundai lijmtang 80x300 mm zo bijzonder?

Robuust en duurzaam: Deze lijmtang is ontworpen om lang mee te gaan. Het stevige materiaal en de hoogwaardige afwerking zorgen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik.

Uitstekende klemkracht: Met een klemkracht van 270 kg kun je erop vertrouwen dat deze lijmtang zelfs de meest veeleisende taken aankan. Je hoeft je geen zorgen te maken over bewegende of verschuivende materialen.

Veelzijdigheid: De Hyundai lijmtang is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu wilt lijmen, lassen, boren, schuren, of zagen, deze tang is een onmisbare metgezel.

Eenvoudig in gebruik: Dankzij het ergonomische ontwerp en de handige snelspanmechanismen kun je de tang moeiteloos aanpassen aan de gewenste grootte en klemkracht.

Hoeveel jaar garantie?

Bij de Hyundai lijmtang zit 2 jaar garantie.

HYUNDAI POWER PRODUCTS

Uitstekend gereedschap van topkwaliteit voor een voordelige prijs? Absoluut! Hyundai Power Products: Bouw aan jouw toekomst!

detail.anchors.specifications

Licentiemodel: Handtools